Welkom op het Pompplein

Het Pompplein kun je zien als het hart van Egmond aan Zee. Vanaf deze plek sta je zo op het strand, maar ook direct in de gezellige winkelstraat van het dorp. Aan het plein grenzen enkele gezellige restaurants en leuke winkels. Als de weersomstandigheden het ook maar een beetje toelaten, is het op het Pompplein meteen gezellig.

Zin om te genieten van iets lekkers op een gezellig terrasje? Dan ben je op het Pompplein aan het goede adres! Aan het plein grenzen Het Wapen van Egmond, Restaurant Mats, Brasserie Santiago, Angelo’s en Snack-In. Iets verderop vind je visrestaurant Vis aan Zee, d’Oude Clipper, Casa Paloma en Zonnig Zuid.

Traditiegetrouw wordt op het Pompplein ’s zomers ook het leuke muziekevenement Loop naar de Pomp georganiseerd. Dit jaar kan dit helaas niet doorgaan, maar hopelijk staan de zondagavonden in de zomer van 2021 weer in het teken van livemuziek!

Bekijk het Pompplein
Ben je benieuwd geworden naar het Pompplein? Neem dan een kijkje naar de live-uitzendingen van onze webcams of kom gezellig eens langs in Egmond aan Zee. Tot snel!

Redactie Egmond.nlWelkom op het Pompplein

Related Posts