Welkom in Egmond-Binnen

Als iemand van buitenaf het over Egmond heeft, wordt er vaak over Egmond aan Zee gepraat. En ook bij ons blijven ‘de twee andere Egmonden’ soms onderbelicht. Twee dagen terug gaven we Egmond aan den Hoef al een beetje extra aandacht. Vandaag is Egmond-Binnen aan de beurt. Een paar tips met parels in Egmond-Binnen!

Tip 1 – Eten en drinken
Sinds Nieuw Westert begin 2019 getroffen werd door een brand, is er veel gebeurd. Inmiddels is een deel van het restaurant weer geopend en wordt er aan het andere gedeelte nog druk gebouwd. Hoe dan ook verdienen de eigenaren en medewerkers een bezoekje van jou.

Nieuw Westert, Oude Schulpweg 18, Egmond-Binnen

Tip 2 – Overnachten
Bij Bungalowpark Mooyeveld vind je verschillende duinhuisjes, chalets en bungalows aan de rand van de duinen. En extra leuk: je krijgt een duinkaart om tijdens je verblijf te gebruiken.

Bungalowpark Mooyeveld, Mooyeveld 2, Egmond-Binnen

Tip 3 – Activiteit
Bij Bij-Ellen is altijd ruimte voor creativiteit. Volg een van de leuke workshops, met bijvoorbeeld de kerstdagen als thema, of ga in het voorjaar mee op Tulpentour. Bekijk de agenda of neem contact op met Ellen, want er is veel mogelijk!

Bij-Ellen, Herenweg 91, Egmond-Binnen

Tip 4 – Winkel
Een van de meest unieke winkels van Egmond vind je in Egmond-Binnen. In de Abdij van Egmond welteverstaan. Hier vind je boeken, kaarsen en andere mooie producten. Informeer bij de abdij ook direct voor een rondleiding. Een aanrader!

Abdij van Egmond, Abdijlaan 26, Egmond-Binnen

Tip 5 – Natuur
In Egmond-Binnen zijn in het voorjaar veel bloeiende bollenvelden te vinden, maar we kunnen niet anders dan hier het duingebied te noemen. Wandelen, fietsen, hardlopen of vanaf een van de bankjes van de omgeving genieten. Heerlijk!

Redactie Egmond.nlWelkom in Egmond-Binnen

Related Posts