Nieuw: In de Spotlights

In het najaar start Hotel Zuiderduin met een nieuw avondvullend entertaintmentprogramma: In de Spotlights. Op verschillende dagen verspreid over de herfst- en wintermaanden treden topartiesten op in de grote Zuiderduinzaal in het hotel.

Het is enorm verfrissend en leuk om weer mooie evenementen in het vooruitzicht te hebben in Egmond. En het programma dat Hotel Zuiderduin heeft samengesteld mag er zijn.

Het programma
Op woensdag 7 oktober staat rasentertainer Karin Bloemen op het podium in het hotel in Egmond aan Zee. Drie weken later, op 28 oktober, komen de 3JS vanuit Volendam naar Hotel Zuiderduin, met een akoestische show.

Op 9 december is het de beurt aan de Simon & Garfunkel Revival Band, een Duits duo dat een groots eerbetoon brengt aan het legendarische muziekduo. Een week nadat de populaire evergreens van de Amerikaanse band in Hotel Zuiderduin geklonken hebben, staat Renée van Wegberg op het podium. Zij brengt een eerbetoon aan de mooiste liedjes van de lage landen en daaronder. Denk aan nummers van Liesbesth List, Ramses Shaffy en Herman van Veen, maar ook van Jacques Brel en Charles Aznavour.

Het programma wordt binnenkort aangevuld.

Coronaproof
In de Spotlights moet vooral een veilige avond uit worden voor iedereen. De Zuiderduinzaal wordt ruim opgezet, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is en er genoeg afstand gehouden kan worden. Het viergangendiner wordt aan tafel geserveerd. De tafels zijn zo ingedeeld dat je altijd minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere gasten. Daarnaast houdt Hotel Zuiderduin zich aan alle geldende hygiëne- en veiligheidsmaatregelen om te zorgen voor een veilige omgeving voor medewerkers en gasten.

De avond
In de Spotlights is een geheel verzorgde avond met een liveoptreden van een van de topartiesten, een viergangendiner met onbeperkt Hollands drankenarrangement en een aansluitende overnachting in Hotel Zuiderduin, met ’s ochtends een heerlijk ontbijt.

Meer informatie
Op de website van Hotel Zuiderduin staat alle informatie over In de Spotlights. Je vindt hier ook video-impressies van de artiesten.

Op naar Egmond aan Zee! Veel plezier bij In de Spotlights!

Redactie Egmond.nlNieuw: In de Spotlights

Related Posts