Geniet van het pinksterweekend

Het wordt een warm en zonovergoten pinksterweekend. De verwachting is dan ook dat veel dagjesmensen de Nederlandse kust opzoeken om te genieten van de vrije dagen en de zon. Dit betekent dat het ook in Egmond aan Zee druk gaat worden. 

Het advies is om drukke plekken te mijden. Op het strand is gelukkig genoeg plek voor iedereen, maar probeer wel een rustige plek op te zoeken. Een tip is om eens een andere strandopgang te proberen, waar het misschien rustiger is. Egmond aan Zee heeft zes strandopgangen en je vindt ook nog een strandopgang in Egmond-Binnen. Ga je toch naar je favoriete strandopgang? Wandel op het strand een stukje door totdat je een rustiger plekje gevonden hebt.

Op maandag 1 juni om 12.00 uur mogen de restaurants, strandpaviljoens en andere eet- en drinkgelegenheden hun deuren weer openen. Ook in Egmond staan de enthousiaste ondernemers te trappelen om weer gasten te mogen verwelkomen. Heb je zin om een terrasje te pakken of uit eten te gaan? Vergeet dan niet om van tevoren te reserveren en houd je aan de geldende maatregelen.

Alvast een leuk restaurant uitzoeken? Bekijk hier alle eet- en drinkgelegenheden in de Egmonden.

Redactie Egmond.nlGeniet van het pinksterweekend

Related Posts