5x evenementen in het najaar

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is bijna tijd voor de volgende evenementen. Natuurlijk was het een fijne zomer, met hier en daar wat leuke activiteiten en evenementen, maar het was niet zoals we gewend waren. De planning voor het najaar belooft in ieder geval veel goeds!

Wij geven je enkele tips waarmee je het najaar kunt vieren in Egmond.

Tip 1

Over drie weken, op woensdag 7 oktober, staat rasentertainer Karin Bloemen op het podium van Hotel Zuiderduin. Hier is een geheel verzorgde avond inclusief diner, dranken en een overnachting met ontbijt omheen gebouwd.

Extra leuk: je kunt heel voordelig een overnachting bijboeken, zodat je op dinsdag of donderdag ook kunt genieten aan de kust.

Tip 2

Fjoertoer Egmond. Hebben we meer woorden nodig? Vooruit: een van de meest unieke wandeltochten die Nederland rijk is vindt dit jaar op 27 en 28 november plaats in Egmond aan Zee en omgeving. Wandel een van de drie afstanden over een parcours vol verlichting en versiering.

Aftermovie Fjoertoer Egmond 2019

Het heerlijk avondje is gekomen. Het avondje van de aftermovie?! Geniet met deze prachtige aftermovie nog één keer van de Fjoertoer Egmond 2019. Tag jouw wandelmaatje(s) die deze aftermovie ook moet(en) zien?.

Slået op af Fjoertoer Egmond i Torsdag den 5. december 2019

Wil je de Egmond-belevenis voor jezelf compleet maken? Boek dan een van de hotelarrangementen inclusief overnachting en maak er een gezellig weekendje Egmond aan Zee van!

Tip 3

Niet een echt evenement, maar wel erg leuk om naartoe te gaan: de oefening van KNRM Egmond. De KNRM oefent het hele jaar door elke week voor de kust van Egmond aan Zee. Het is fantastisch om te zien hoe de reddingboot van Maritiem Centrum Egmond naar het strand gereden wordt en daar te water gaat.

Vanaf november oefent de KNRM op zaterdagochtend

Van maart tot en met oktober wordt er elke dinsdagavond vanaf 19.00 uur geoefend. Van november tot en met februari vindt de oefening plaats op zaterdag vanaf 09.00 uur.

Tip 4

De 3JS, Simon & Garfunkel Revival Band, U2two en de List & Shaffy Tribute. Ook deze namen komen voorbij in de gloednieuwe entertainmentshow van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

De geheel verzorgde arrangementen zijn inclusief 4-gangendiner, drankjes en een overnachting met ontbijt. Zo beleef je Egmond als nooit tevoren! Hier vind je alle informatie.

Tip 5

Ondanks de onzekerheid die rondom alle evenementen heerst, proberen wij onze agenda zo up-to-date mogelijk te houden. Wij hopen bijvoorbeeld dat evenementen als de kerstmarkt, Egmond-Pier-Egmond en de Halve Marathon van Egmond gewoon door kunnen gaan. Op het moment van schrijven is nog niets zeker. Bekijk onze agenda dus als je in het najaar naar Egmond komt en benieuwd bent wat je kunt doen! Wil je plannen maken met meer zekerheid? Bekijk dan alle toffe activiteiten die (bijna allemaal) het hele jaar door te doen zijn!

Omslagfoto: Fjoertoer Egmond/Le Champion.

Redactie Egmond.nl5x evenementen in het najaar

Related Posts