Nieuw: de ‘Take-Away Boulevard’

We verlangen allemaal weer naar het moment dat we samen kunnen genieten van volle terrassen en restaurants, maar dat is nog niet in zicht. We moeten het dus nog doen met afhaalmaaltijden en daarvoor ben je in Egmond aan Zee aan het juiste adres!

In het sfeervolle centrum van Egmond aan Zee vind je veel restaurants en eetcafés met diverse menukaarten en specialiteiten: van Italiaanse pizza’s tot de lekkerste spareribs en van verse vis tot Hollandse pannenkoeken. Voor ieder wat wils om mee te nemen!

Nieuwe straatnaam
Om iedereen te laten weten dat er zoveel lekkere gerechten af te halen zijn bij de verschillende ondernemers, wordt de Voorstraat tijdelijk omgedoopt in de Take-Away Boulevard.

Donderdag aan het begin van de middag is het straatnaambord op de gevel van Restaurant Het Wapen van Egmond officieel gewisseld door eigenaar Rein Antoons.

‘De horeca hebben het moeilijk in deze tijd, dus we proberen nieuwe dingen te verzinnen om de loop naar de restaurants een boost te geven. Wat dat betreft past deze stunt precies in ons straatje… eh… in onze Take-Away Boulevard,’ aldus Rein Antoons namens de horecagelegenheden in Egmond.

Op naar Egmond!
Alle restaurants en eetcafés vind je op onze speciale pagina. Vergeet nadat je van een lekkere lunch genoten of voordat je een diner af gaat halen niet om, op afspraak, een bezoek te brengen aan een van de unieke winkels.

Redactie Egmond.nlNieuw: de ‘Take-Away Boulevard’

Related Posts