Ontdek Egmond aan den Hoef

Als je het hebt over een vakantie in Egmond, wordt er al snel over Egmond aan Zee gepraat. Maar naast Egmond aan Zee zijn Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen ook zeker een bezoekje waard. Ook in deze dorpen vind je pareltjes die je verblijf in Egmond nóg leuker kunnen maken. Vandaag geven we je een paar tips over Egmond aan den Hoef.

Tip 1 – Eten en drinken
Bij Rasa Lombok ontdek je de echte smaak van het Indonesische eiland Lombok. Traditionele gerechten met verse ingrediënten. Heerlijke en verrassende gerechten en snacks om af te halen.

Rasa Lombok, Slotweg 3A, Egmond aan den Hoef

Tip 2 – Overnachten
Duinpark Egmond is een uniek recreatiepark met 19 exclusieve duinvilla’s met sauna, jacuzzi en eigen tuin of terras. Hier geniet je in je eigen vakantiehuis op een prachtige plek aan de rand van de duinen.

Duinpark Egmond, Egmonderstraatweg 34, Egmond aan den Hoef

Tip 3 – Activiteit
Altijd al eens willen ontsnappen uit een escape room? Dan ben je bij Escape Room Egmond aan het juiste adres. Hier is het ook mogelijk om een speelbeleving in virtual reality mee te maken.

Escape Room Egmond, Mosselaan 130, Egmond aan den Hoef

Tip 4 – Winkel
Hoewel Egmond aan den Hoef geen echte winkelstraat heeft, vind je hier wel enkele winkels die een bezoekje waard zijn. Een van die winkels is Kringloopbedrijf Tol. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het hier in tweedehands vorm. En alles van goede kwaliteit.

Kringloopbedrijf Tol, Lamoraalweg 53B, Egmond aan den Hoef

Tip 5 – Bollenvelden
In Egmond aan den Hoef vind je in het voorjaar de mooiste en kleurrijkste bollenvelden. We moeten er nog even op wachten, maar neem medio april of begin mei zeker eens een kijkje langs de prachtige velden!

Bloembollenvelden in Egmond aan den Hoef

Het is bijna weer zover! ? Met wie kom jij in het voorjaar een kijkje nemen? ??: https://egmond.nl/zien-en-doen.

Slået op af Egmond.nl i Mandag den 10. februar 2020
Redactie Egmond.nlOntdek Egmond aan den Hoef

Related Posts