Ontdek de omgeving met Nora’s Tours

In de omgeving van Egmond is veel te zien, doen en beleven. Wil je op een unieke en leuke manier kennismaken met de regio? Dan moet je bij Nora’s Tours zijn. Onder die naam geeft Ellen exclusieve rondleidingen met verrassende thema’s door dorpen en steden in de buurt van Egmond.

Deze advertorial staat in de Egmond Krant 2020-2021.

Ellen is een rasechte Noord-Hollander. Het is haar passie om jou op haar eigen enthousiaste manier rond te leiden door de prachtige straatjes en natuurgebieden van onze provincie. Ze praat je onderweg bij over het leven van toen en nu en vertelt je leuke en interessante feitjes.

Nederlandse delicatessen proeven en maken
Ellen onderscheidt zichzelf door haar rondleidingen een thema te geven. Dit maakt de belevenis extra speciaal. Alle belevenissen vind je op norastours.com. Kies jij voor een stadswandeling, de foodtour of een voorjaarstour tussen de bloeiende bollenvelden?

Tijdens de foodtour ga je met Ellen op ontdekkingstocht door Alkmaar. Je wandelt langs alle bezienswaardigheden van de kaasstad en onderweg proef je heerlijke Nederlandse lekkernijen, zoals bitterballen, zoute haring en stroopwafels. Wil je niet alleen stroopwafels eten, maar ze ook bakken? Volg Ellen haar workshop stroopwafels maken! Met je gezelschap ga je in een historische molen in Alkmaar stroopwafels bakken. Een unieke en lekkere belevenis die je niet snel zal vergeten!

Tulpen
Nederland staat bekend om de bollenvelden. Ben je in het voorjaar in Egmond? Ellen laat je de prachtige bloeiende velden graag zien tijdens een fietstour. Pak deze kans met beide handen aan en ga mee op pad in de omgeving van Egmond.

Op maat gemaakt
Wat ga jij ontdekken? Natuur of stad? Historie of eten? Ellen denkt graag met je mee om samen met jou een rondleiding samen te stellen. Ze neemt je mee naar plaatsen die jij graag wilt zien. Alles is mogelijk: van bloemenvelden tot molens en van een dagje Amsterdam tot het ontdekken van Hollandse tradities als klompen en kaas.

Informatie
Een rondleiding bij Nora’s Tours is al mogelijk vanaf € 20,- per persoon. De rondleidingen worden desgewenst ook gegeven in het Duits of Engels. Op norastours.com vind je alle rondleidingen en informatie. Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op met Ellen. Ze staat je graag te woord en is telefonisch en via de mail bereikbaar.

Ontdek het volledige aanbod en de contactgegevens op www.norastours.com.

Redactie Egmond.nlOntdek de omgeving met Nora’s Tours

Related Posts