Nieuwe datum Proef Egmond

Update 3 mei 2021: Proef Egmond is verplaatst naar 20 november 2021.

Proef Egmond stond oorspronkelijk gepland voor 16 mei 2020 en is nu verplaatst naar 29 mei 2021. Deze datum is natuurlijk onder voorbehoud, want ook wij kunnen niet in de toekomst kijken.

Iedereen met een ticket voor de Proef Egmond-editie van 16 mei 2020 is in oktober al geïnformeerd. De ticketkopers hebben begin oktober een mail van ons ontvangen en toen de mogelijkheid gekregen om het ticket te retourneren en het aankoopbedrag terug te krijgen. Dit was een eenmalige optie die tot 1 november 2020 geldig was.

Wij zijn erg blij dat slechts 60 mensen gekozen hebben om hun geld terug te vragen. In het voorjaar van 2020 zijn een aantal hotelarrangementen inclusief ticket voor Proef Egmond al geannuleerd. Dit betekent dat er nu in totaal ongeveer 100 tickets over zijn.

Tickets
Het is nog even afwachten of deze tickets opnieuw in de verkoop komen. Als blijkt dat wij in mei 2021 wél Proef Egmond kunnen organiseren met een kleinere groep bezoekers, dan kiezen wij daar natuurlijk voor. Als blijkt dat het tegen die tijd wél met een volledige groep kan, verkopen we de tickets alsnog.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ticketverkoop? Laat je naam en e-mailadres achter via de website van Proef Egmond.

Nog niet bekend met Proef Egmond?
Proef Egmond is het allerleukste food event van Egmond en omstreken. In normale tijden werd Proef Egmond twee keer per jaar georganiseerd. Gasten met een ticket voor Proef Egmond maken een wandeltocht langs 7 Egmondse restaurants, waar zij genieten van een heerlijk gerechtje met een bijpassend wijntje of biertje.

Zo maak je op een ontspannen en lekkere manier kennis met restaurants in Egmond aan Zee. Op de website vind je leuke aftermovies om een indruk te krijgen van het evenement.

Redactie Egmond.nlNieuwe datum Proef Egmond

Related Posts