Nieuw: De Egmonden

Welkom bij De Egmonden in Egmond aan Zee. De verwachte opening van de 25 ruime rolstoelvriendelijke vakantieappartementen met een rustige ligging is begin 2021. De fraaie appartementen zijn geschikt voor gezelschappen tussen 2 en 8 personen. Ook groepen tot 100 personen zijn welkom.

Inrichting
De ruime appartementen zijn onderling schakelbaar middels een tussendeur. De appartementen hebben brede doorgangen en geen drempels. De volledig ingerichte keukens zijn in hoogte verstelbaar. De ruime badkamers zijn voorzien van een aangepast toilet, een rolstoelwastafel en een hoofd- en handdouche. Aan de elektrisch in hoogte verstelbare bedden kan indien gewenst een papegaai geplaatst worden.

De Egmonden beschikt over een gezellige lobby, twee liften, een speciale brandcarddouche en een rolstoelvriendelijke infraroodcabine. In het complex vind je ook een eigen rolstoeltoegankelijke fitnessruimte en er is een fysiotherapiepraktijk in huis.

Uniek
De realisatie van een volledig rolstoelvriendelijk vakantieappartementencomplex is uniek aan de kust. In De Egmonden is aan alles gedacht om je ontspannen vakantie te laten vieren. Niet alleen in je appartement wordt het je in je rolstoel gemakkelijk gemaakt, maar ook in de gezamenlijke ruimtes en liften is volop ruimte voor rolstoelgebruikers.

Impressie van een van de appartementen.

Groepen
Het is mogelijk het hele complex af te huren met een (sport)groep. Dankzij de eigen keuken en verblijfsruimte kan een complete verzorging met ontbijt, lunch en diner aangeboden worden. Groepsreserveringen zijn mogelijk voor gezelschappen tussen de 25 en 100 personen. Daarbij zijn 12 kamers beschikbaar voor ondersteunend personeel.

Impressie van de gemeenschappelijke lobby.

Ligging
De rustige ligging aan de rand van de duinen in Egmond aan Zee maakt je vakantie compleet. In deze natuurlijke omgeving kom je het hele jaar door tot rust. De Egmonden is makkelijk bereikbaar en beschikt over een eigen parkeergarage, waar ook ruimte is voor rolstoelbusjes.

Als je in Egmond aan Zee bent, wil je natuurlijk graag naar het strand. Voor gasten heeft De Egmonden strandrolstoelen beschikbaar. Deze rolstoelen met speciale luchtbanden rijden gemakkelijk over het zand en maken je dagje naar het strand nog aangenamer.

Blijf op de hoogte
Volg De Egmonden op Facebook, schrijf je in voor de nieuwsbrief of bezoek de website.

Redactie Egmond.nlNieuw: De Egmonden

Related Posts