Heb jij emaille borden?

Als gast van Hotel Zuiderduin ben je van harte welkom in de gezellige pub O’Donnell’s. Onder hotelgasten is dit een geliefde plek om te genieten van een lekker drankje of een potje poolen of darten. Maar er is meer. De pub is namelijk ook de locatie van het kleine Emaille Reclameborden Museum en herbergt veel emaille borden van twee enthousiaste verzamelaars.

Was reclame vroeger altijd mooier? Vaak wel. In het kleine museum in de pub van Hotel Zuiderduin hangen veel pronkstukken uit lang vervlogen tijden. De emaillen borden uit de jaren ’30, ’40 en ’50, van merken als Douwe Egberts, Cadena en Hofnar zijn een feest der herkenning. De collectie is een reis terug in de tijd, langs lang vergeten merken, levendige kleuren en veel verschillende ontwerpen.

Overnacht je een keer in Hotel Zuiderduin? Ga dan zeker eens langs in de pub!

Reclameborden gezocht
Heb je op zolder, in de schuur of in de rommelkamer nog een emaillen bord liggen? Of neonreclames, winkeldisplays en reclameblikken? Neem dan contact op met Rith Groot via 06 22526040 of Bart Oostindie via 06 51277968. Ze breiden hun verzameling graag uit!

Redactie Egmond.nlHeb jij emaille borden?

Related Posts