Escape Room en VR Zone Egmond

Met twee toffe escape rooms en een virtual reality zone is Escape Room Egmond leuk voor jong en oud! Hier beleef je samen met het gezin of met vrienden een te gekke ervaring. Weten jullie te ontsnappen uit een van de twee escape rooms? Vliegen jullie als superheld door de stad? Of geniet je als vogel van het uitzicht boven Parijs?

Deze advertorial staat in de Egmond Krant 2020-2021.

Dankzij de speciale thema’s van de escape rooms en de vele mogelijkheden die de VR Zone biedt, heb je het gevoel dat je in een andere wereld bent. De belevingen zijn vooral heel leuk en zeker niet eng. Dit maakt een bezoek aan Escape Room Egmond of VR Zone Egmond ook een aanrader voor kinderen!

Het goud van de gezonken Lutine
Tussen Vlieland en Terschelling ging in 1799 het Britse schip de  Lutine ten onder. Dit schip had een enorme lading goud aan boord. Verzekeringsmaatschappij Lloyd’s stuurde verschillende duikers naar de plek om het goud te vinden, maar niemand was succesvol. Totdat drie duikers uit Egmond de juiste strategie gebruikten. Ze vonden veel goud, maar omdat ze ingehuurd waren door de verzekeringsmaatschappij moesten ze de helft van hun vondst afstaan. De duikers wilden het goud niet weggeven en verborgen een groot deel van hun buit, met als doel om het later ongezien op te gaan duiken.

Uit het dagboek van een van de Egmonders bleek laatst dat het ze nooit gelukt is. Zal het goud nog in het schip liggen? Betreed de Lutine en ga op zoek. Passen jullie de juiste strategie toe en vinden jullie het goud op tijd?

Begin nu met je zoektocht. Ga snel naar www.escaperoomegmond.nl.

Nieuw: Hidden Temple
In het voorjaar van 2020 opende de tweede escape room van Escape Room Egmond zijn deuren. In de Hidden Temple komt de avonturier in jezelf naar boven en ga je op expeditie in de jungle. Ga op zoek naar de tempel, maar pas wel op! Er gaan verhalen dat er bovennatuurlijke krachten in de tempel aanwezig zijn. Kompassen en klokken werken in de tempel niet meer. Is de lokale bevolking terecht bang of is het toch een mythe?

Lukt het jullie om de verborgen tempel te vinden? En, belangrijker nog, er weer ongeschonden uit te komen? Ga met het hele gezin op avontuur in de Hidden Temple!

VR Zone Egmond
In hetzelfde gebouw als Escape Room Egmond zit nog een te gekke experience: VR Zone Egmond. Samen met je medespelers (of tegenstanders) kun je hier met een virtual reality bril verschillende games spelen. Dankzij de virtual reality experience waan je jezelf in een heel andere wereld en ervaar je games zoals je ze nog nooit ervaren hebt.

Vlieg als superheld door de stad en blus de brandjes, duik in de prachtige onderwaterwereld of vlieg als vogel over Parijs. Dankzij het uitgebreide gameaanbod is de VR Zone geschikt voor alle leeftijden en dus ook een leuk uitje voor het hele gezin! Meer weten? Neem een kijkje op www.vrzone-egmond.nl.

Een leuk uitstapje voor iedereen
Ben je tijdens je verblijf in Egmond toe aan iets nieuws? Of regent het en slaat de verveling toe? Dan ben je bij Escape Room Egmond aan het juiste adres. De escape room wordt door de avonturiers die jou voorgegaan zijn beoordeeld met een 9,1 op Escapetalk.

Reserveer jouw favoriete beleving via www.escaperoomegmond.nl of www.vrzone-egmond.nl. Wil je weten of er vandaag nog plek is? Neem telefonisch contact op via 0614781739.

Redactie Egmond.nlEscape Room en VR Zone Egmond

Related Posts