De nieuwe Egmond Krant

De Egmond Krant is jouw gids tijdens je vakantie, weekendje weg of dagje uit. Met onze artikelen vol tips en weetjes maken we je verblijf nog leuker. Je leest in deze krant tips voor alle seizoenen, je ontdekt unieke wandelroutes, een speurtocht speciaal voor kinderen en uitstapjes in de regio en we brengen je op de hoogte van alle evenementen die komend jaar in de Egmonden plaatsvinden.

Het is mede dankzij de steun van de gemeente dat we in 2020 toch nog een Egmond Krant uit kunnen geven. Daar zijn we blij mee, want jaarlijks nemen tienduizenden lezers deze krant mee naar hun vakantieaccommodatie of mee terug naar huis. Een mooi bewijs dat papieren media nog steeds leven.

Op deze plek willen wij graag ook onze trouwe adverteerders bedanken. Onze adverteerders zijn veelal ondernemers die een moeilijke tijd achter de rug hebben, maar toch besloten hebben dat het belangrijk is dat alle bezoekers van Egmond ook dit jaar een gratis krant mee kunnen nemen. Blader de krant dus zeker nog een keer door en let dan alleen op de advertenties. Dat verdienen ze!

Veel leesplezier en tot snel in Egmond!

Redactie Egmond.nlDe nieuwe Egmond Krant

Related Posts