Coronamaatregelen van de Reddingsbrigade

De maatregelen rondom het coronavirus hebben ook gevolgen voor het werk van de Reddingsbrigade in Nederland. Ook de Egmondse Reddingsbrigade heeft hiermee te maken. Wij delen graag enkele belangrijke punten en de veiligheidsposter met je.

Het belangrijkste in deze tijd is om ook op het strand en in de zee 1,5 meter afstand van andere mensen te houden. Lukt dit niet meer omdat het drukker wordt op het strand? Ga dan op zoek naar een rustigere plek om de rest van de dag door te brengen.

Blijf ook op het strand goed op jezelf en op anderen letten. Heeft iemand in je gezelschap of jijzelf last van klein letsel? Kom niet gelijk naar de strandpost van de Reddingsbrigade, maar bedenk eerst of het kan wachten tot je thuis bent of dat je naar de huisarts kunt. Zo help je mee om de Reddingsbrigade in deze drukke tijden te ontzorgen.

Met dringende klachten word je natuurlijk geholpen bij de Reddingsbrigade. Probeer wel zoveel als mogelijk alleen naar de strandpost te komen, uitgezonderd zijn ouder(s) met een kind of hulpbehoevenden.

Bekijk de poster met alle maatregelen en volg de Egmondse Reddingsbrigade op Facebook.

Redactie Egmond.nlCoronamaatregelen van de Reddingsbrigade

Related Posts