Click & Collect en Take-away

Het zijn onzekere tijden voor de ondernemers in Egmond. Wij hebben een overzicht samengesteld van winkels en restaurants met Click & Collect en/of Take-away, dus een afhaal- of bezorgservice.

Bekijk het overzicht hieronder, klik door naar een website en bestel!

Summertime

Summertime is dagelijks (uitgezonderd zon- en feestdagen) aanwezig voor click & collect van 12.00 tot 15.00 uur.

Naar de website

 

Pancakes Egmond aan Zee

Wij blijven gesloten, ook voor afhalen of bezorging. Wel kan je een giftcard kopen op onze website. In te leveren in Amsterdam of Egmond aan Zee. Ook leuk voor onder de kerstboom. ūüéĄ

Naar de website

 

Tally-Ho

Bij Tally-Ho doen we aan click & collect en zijn we tevens maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur open zodat klanten aan de deur kunnen afhalen/uit de etalage artikelen kopen.

E-mail: egmond@tally-ho.nl
Telefoonnummer: 072 507 0662

Naar de website

 

Tasty & Gifts

Wij van Tasty & Gifts zijn open voor click en collect op maandag tot en met zondag van 12.00 tot 16.00 uur. Daarnaast bezorgen wij bestellingen in de Egmonden, Alkmaar en Dijk en Waard gratis, dezelfde dag nog, thuis.

Bestelling kunnen geplaatst worden via onze website https://tasty-gifts.nl of via mail webwinkel@tasty-gifts.nl of telefonisch/WhatsApp 06 57 86 21 67.

Naar de website

 

Rentals Egmond

Ontspannen en verantwoord vakantie vieren in één van onze accommodaties met het gemak van thuis direct gelegen aan het uitgestrekte strand en duingebied. Want in Egmond is voldoende rust en ruimte. Bekijk de accommodaties, beschikbaarheid en prijzen online via www.rentalsegmond.nl.

Rentals Egmond, geopend zonder beperkingen.

Naar de website

 

Restaurant Natuurlijk

Actuele openingstijden:
Woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur voor take-away vanaf terras en tussen 17.00 en 20.00 uur take-away en bezorgen.

Take-away vanaf terras:
Warme dranken, soepen, apfelstr√ľdel en diverse broodjes.

Eerste en Tweede Kerstdag: take-away brunch en anaf 17:00 uur gesloten (ook geen take-away).

Naar de website

 

Leuk Schoenenboutique

Schoenen, tassen en lederwaren
Er zijn veel artikelen te bezichtigen in de etalage. Je kunt bellen of appen naar 06 40 56 51 92 om artikelen of bestellingen door te geven. Artikelen kunnen afgehaald worden en in Egmond en Bergen kan thuisbezorgd worden.

Naar de Facebookpagina

BKenniphaasAfhalen of bezorgen in Egmond