Wanneer:
17 augustus 2018 @ 09:00 – 19 augustus 2018 @ 21:30
2018-08-17T09:00:00+02:00
2018-08-19T21:30:00+02:00
Waar:
Egmond-Binnen
Herenweg
Egmond-Binnen
Nederland
Kosten:
Gratis

egmondopznkop

Vrijdag 17 augustus

Vrijdag wordt er traditioneel afgetrapt met de grijze markt. Ongeveer 200 kramen boordevol koopwaar staan opgesteld in het hart van Egmond-Binnen. Voor iedereen is er iets leuks te vinden! Daarnaast is er een kermis aanwezig en zijn er diverse lekkernijen te verkrijgen. ’s Avonds begint de Alles of Nix competitie: het hele weekend door zullen zes tot acht teams strijden om de winst door opdrachten van uiteenlopende aard te volbrengen, met onder meer een fietsrace en een stilettorace.

Zaterdag 18 augustus

Zaterdagmiddag vindt er een kindermiddag en sportieve activiteiten voor volwassenen plaats, met onder meer een kussengevecht en een evenwichtsspel. Aansluitend wordt er een gezellig diner georganiseerd in het centrum van het dorp: een waar foodtruckfestival! Enkele honderden mensen zullen zich in het dorp verzamelen om te genieten van de lekkernijen die ze voorgeschoteld krijgen. Aansluitend is er muziek en ’s avonds gaat het feest door tot in de late uurtjes bij de horecagelegenheden.

Zondag 19 augustus

Zondagochtend vindt er een mis plaats op de Adelbertusakker. ‘s Middag is er een fietsrace door het dorp: de streetrace! Daarna wordt de winnaar van de Alles of Nix competitie bekendgemaakt. Het weekend wordt afgesloten met leuke livemuziek van Egmondse artiesten op het plein.

Egmond op z’n Kop is een prachtig weekend voor jong en oud. U komt toch ook? Kijk voor het hele programma op www.egmondopznkop.nl.