5 activiteiten in Egmond

Tijdens je vakantie of weekendje weg in Egmond aan Zee hoef je je niet te vervelen. Er zijn veel leuke dingen te doen en te zien. Wij hebben 5 leuke activiteiten voor je verzameld.

Minigolf bij Restaurant Natuurlijk
Aan de rand van de duinen, achter Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee, ligt een uitdagende minigolfbaan met 18 holes. Ga de uitdaging aan en speel met de hele familie of laat de kinderen lekker zelf hun gang gaan. Geniet tussen de holes door van een kopje koffie, drankje of ijsje op het terras van het restaurant. Zijn de kinderen nog niet uitgespeeld? Dan zijn de grote speeltoestellen naast de midgetgolfbaan zeker een aanrader.
www.natuurlijk-egmond.nl

Rondleiding bij Brouwerij Egmond
Als bierliefhebber mag een bezoek aan Brouwerij Egmond niet ontbreken. Hier worden de ambachtelijke abdijbieren van Sancti Adalberti gebrouwen. Tijdens de rondleidingen door de brouwerij leer je op een leuke manier over de geschiedenis van de abdijbieren, het brouwproces en het bierassortiment. Na afloop van de rondleiding kun je in het proeflokaal genieten van een biertje.
www.brouwerijegmond.nl

Op pad met een huurfiets
In de omgeving van Egmond kun je heerlijk fietsen. Ga lekker met de hele familie op pad door de duinen of maak een ontspannend tochtje door de polder. In de omgeving zijn verschillende leuke dorpjes en steden te vinden die prima met de fiets bereikbaar zijn. Heb je geen fiets mee naar Egmond? Bij BikeMike en Bike Shop Egmond vind je een uitgebreid aanbod huurfietsen.
www.bikemike.nl en www.bikeshopegmond.nl

Shoppen in de gezellige winkelstraat
In de winkelstraat van Egmond aan Zee vind je de leukste winkeltjes met een uniek assortiment. Van woonaccessoires tot kleding en van souvenirs tot tijdschriften. In de Voorstraat vind je het allemaal: of je nu op zoek bent naar een leuk cadeautje voor iemand anders of jezelf blij wilt maken.

Knutselen met aangespoeld afval
Op een creatieve manier bezig zijn én bijdragen aan een schonere wereld? Volg een workshop bij Gejut in Egmond aan Zee. Hier krijgt strandafval een tweede leven. Je wandelt samen over het strand en neemt de spullen die je vindt mee naar de galerie. Hier start het creatieve proces: het maken van mooie voorwerpen. Leuk voor het hele gezin!
www.gejut.nl

Bonustip: het reuzenrad
In de zomer van 2020 staat er een reuzenrad van maar liefst 38 meter hoog in Egmond aan Zee. Je vindt deze toffe attractie bij strandopgang De Werf, naast het bootje van nijntje en tegenover Restaurant van Speijk. Op het moment van schrijven wordt verwacht dat het reuzenrad tot september blijft staan. Het reuzenrad is elke dag geopend van 11.00 tot 22.00 uur en een kaartje kost € 5,- per persoon. Je leest hier meer over het reuzenrad.

Redactie Egmond.nl5 activiteiten in Egmond

Related Posts