10 redenen om naar Egmond te komen

Zin in vakantie? Een weekendje weg? Of een gezellig dagje uit? Kom naar Egmond! Een bezoek aan Egmond is leuk voor kinderen, volwassenen en iedereen daartussenin. Nog niet overtuigd? Hierbij 10 extra redenen!

  1. Het is altijd mooi weer in Egmond. Het is genieten geblazen van het eerste voorjaarszonnetje tot de eerste herfststorm en van de tropische zomerdagen tot het koude winterweer.

  2. In en rondom Egmond vind je veel fiets- en wandelpaden waar je uren kunt fietsen, wandelen of hardlopen.

  3. Er is niet één Egmond; er zijn er drie! Naast het bekendere Egmond aan Zee heb je ook nog Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen.

  4. In Egmond vind je onder meer een bowlingbaan, escape room, midgetgolfbaan, beauty & spa en bierbrouwerij. Je hoeft je dus niet te vervelen!

  5. Vanaf elke plek in Nederland is het minder ver reizen naar Egmond dan naar populaire buitenlandse steden als Barcelona en Londen.

  6. Als je op het strand bent hoef je nooit ver te lopen voor een lekker drankje of hapje. Je bent altijd in de buurt van een van de acht strandpaviljoens.

  7. In veel hotels, appartementen en huisjes is je hond van harte welkom. Ook in veel restaurants mag je hond mee naar binnen. En een groot deel van het jaar mag je hond loslopen op het strand.

  8. Als er straks weer leuke evenementen georganiseerd mogen worden, barst de Egmondse evenementenagenda uit zijn voegen. Met sportevenementen, de braderie, livemuziek en speciale themadagen is er altijd iets te doen!

  9. Vanaf 1 november tot 1 maart parkeer je gratis in Egmond aan Zee. In deze herfst- en winterperiode vind je ook veel leuke aanbiedingen bij accommodaties. Dubbel zo voordelig, dus!

  10. Ben je op vakantie in Egmond en wil je de omgeving ontdekken? Je bent binnen de kortste keren in een leuk dorpje als Bergen of Schoorl, maar ook in grotere steden als Alkmaar en Haarlem.

Redactie Egmond.nl10 redenen om naar Egmond te komen

Related Posts